Ντίαρ Ντάιαρι,
Τυρί Brie.
Μέλι.
Καρύδια.
Φούρνος (χαμηλός).
3-4 λεπτά (max).
Η φιλενάδα μου η Μίνα το ονόμασε "Sexy brie" και δεν έχω παρά να συμφωνήσω.
1. "Ακουμπάμε" ένα κομμάτι brie, σε ένα πυρεξ που έχουμε πρώτα "μελώσει" αρκετά (για να κολλήσει).
2. Περιχύνουμε το brie από πάνω με μέλι....
...μπόλικο.
3. Προσθέτουμε καρύδια κατά βούληση. Ψήνουμε για πολύ λίγο στο φούρνο. Ίσα ίσα να ζεσταθεί και να αρχίσει να λιώνει... Αν ψήσουμε για πολύ, θα μας μείνει μόνο του κουφάρι του Brie και δεν θα είναι εμφανίσιμο (το'χουμε πάθει).
Σας φιλώ σταυρωτά
Γιορς
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ήταν πάρα πολύ νόστιμο.. και sexy..
ReplyDeleteΣυγκίνηση μεγάλη... θέλω να μου ξαναέρθετε να οργιάσουμε :)
ReplyDeleteΛαχταριστο και πανεύκολο να γίνει!
ReplyDeleteΑυτό με το κουφάρι, πολύ μου άρεσε!!
Καλημέρα!
αααχ τι λαχταριστό τυράκι!!!!
ReplyDeleteΤελειο πρεπει να ειναι! Μ αρεσει τυρι με μελι!
ReplyDeleteΈλα βρε κοριτσάκι μου, και είναι ώρα που με πιάνει η πρώτη πείνα του μεσημεριού!
ReplyDeleteΌχι μόνο sexy αλλά και "διαβολικά πονηρό" θα το έλεγα εγώ :-)))
Μμμμμμμ.........και σκέτο το κουφάρι,πάλι ωραίο ήταν!
ReplyDeleteSexy κι όποιος αντέξει!
ReplyDeleteΠραγματικά υπέροχο δείχνει!!!!
Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω ποτέ αλλά δείχνει λαχταριστό!Πολύ ωραία ιδέα!
ReplyDeleteΚαταπληκτικός συνδυασμός, υπέροχο αποτέλεσμα ντίαρ Jenny :)
ReplyDeletesexy κι όποιος αντέξει!!!
ReplyDelete