Friday, April 20, 2012

Giveaway!




Ντίαρ Ντάιαρι,

το blog μας ξεπέρασε τους 200 followers! Γι'αυτό το λόγο αποφάσισα να το γιορτάσουμε με ένα giveaway!

Όσοι αφήσουν σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, λέγοντας για ποιό λόγο τους αρέσει να μπαίνουν στο My Kitchen Diary, θα μπουν σε κλήρωση. Δεν μας αρκεί σχόλιο τύπου "γειά". Θέλουμε σχόλιο με λόγο! Επίσης θα εκτιμηθούν γνώμες και προτάσεις για βελτίωση!

Επειδή ένα ίσον κανένα, οι τυχεροί θα είναι δύο και τα δώρα επίσης δύο και διαφορετικά για να υπάρχει ποικιλία...

Συγκέντρωσα όμορφα πραγματάκια από το υπέροχο κατάστημα Sur la table που βρίσκεται παντού στην Αμερική αλλά και στην Νέα Υόρκη, και έφτιαξα όχι απλά δώρα, αλλά δώρα με θέματα:

"Pink, Paris, Cupcakes"
"Aqua, Sophisticated, Cake Pops" 

Τα δώρα δεν περιέχουν cupcakes ή cake pops, αλλά εργαλεία χρήσιμα για την παρασκευή ή αντικείμενα σχετικά με το αντίστοιχο θέμα. Ελπίζω η αρχική φωτογραφία που έφτιαξα να σας βάζει στο κλίμα!
Όταν αναδειχτούν οι νικητές θα ανεβάσω φωτογραφίες με τα δώρα αναλυτικά.
Σας διαβεβαιώ ότι δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο και ποιό θα προτιμούσα να κερδίσω αν έπαιρνα μέρος. Κάθε αντικείμενο είναι διαλεγμένο με πολλή όρεξη και αγάπη!

Μπορείτε να συμμετέχετε αφήνοντας σχόλιο μέχρι και την Τρίτη 24 Απριλίου 2012.

Σας φιλώ και ανυπομονώ για τα comments σας!
Καλή επιτυχία!

Γιορς
Τζενούλα

πσ. Για να αποφύγουμε συμβάντα νεποτισμού, μαμά και αδερφή τα σχόλιά σας δεν θα μετρήσουν! (Έτσι κι αλλιώς εσείς παίρνετε δώρα συνέχεια!)

27 comments:

  1. ψέμματα δε θα σας πω,το giveaway με δελέασε,πρόσφατα άρχισα να σας διαβάζω,άρα πιο πολύ με συγκινεί ο τρόπος γραφής παρά οι συνταγές,καθ'ότι καμιά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη!keep on cooking!και Χριστός Ανέστη!

    ReplyDelete
  2. Τζενούλα εγώ πρόσφατα έγινα μέλος της σελίδας σου, μου κέντρισε το ενδιαφέρον ο τρόπος που αποδίδεις κάθε συνταγή και το γεγονός ότι αν και μακριά από την Ελλάδα απευθύνεσαι σε Ελληνικό κοινό! Μπράβο σου για όλα!

    ReplyDelete
  3. Παρακολουθώ το blog σου εδώ και κάμποσο καιρό,σ' έχω στο rss feed μου και είχαμε οικογενειακώς ξετρελαθεί με τα αυγά σε φωλιές ζαμπόν. Φαντάσου ότι τρώω ελάχιστες φορές το χρόνο αυγά και αυτά θέλω να τα φτιάχνω συνεχώς. Μ' αρέσει που πιάνεις κάποιες πιο αμερικάνικες συνταγές και τις φτιάχνεις έτσι που να καταλαβαίνω και γω τα συστατικά. (lol) Τρελαίνομαι επίσης με τις φωτογραφίες από εξορμήσεις σου σε αγορές τις Νέας Υόρκης και πολύ ζηλεύω γιατί ο άντρας μου δεν θα με πήγαινε ποτέ σε τέτοια μέρη.

    ReplyDelete
  4. Παίζω κ εγώ που είμαι στο Τοροντο?? Σε παρακολουθώ σχεδον ενα χρόνο τώρα, μου αρέσουν οισυνταγλες σου και οι εμπειρίες σου στο big apple!!

    ReplyDelete
  5. Πρώτα απ' όλα να σου ευχηθώ να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!
    Νομίζω πρέπει να είμαι από τους πρώτους followers του blog σου, αυτό που μου αρέσει είναι ο τρόπος που αποδίδεις τις συνταγές, ότι είναι πάντα κατανοητές και κατά πλειοψηφία εύκολες.
    Καλή συνέχεια εύχομαι!

    ReplyDelete
  6. Καλησπέρα,
    Συγχαρητήρια για το όμορφο blog σου. Το ανακάλυψα τυχαία ψάχνοντας για συνταγές και από τότε μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα περιμένοντας καινούργια ανάρτηση. Έχω δοκιμάσει πολλές συνταγές σου, ειδικά τα cake pops ήταν τέλεια. Μ' αρέσει ο τρόπος παρουσίασης των συνταγών, με τα σχόλια και τις φωτογραφίες. Σε ζηλεύω τόσο πολύ που ζεις σε αυτό το μέρος και σου δίνεται η δυνατότητα για εξορμήσεις και ταξίδια εγχώρια και μη, δίνοντας και σε μας μια γεύση σαν να είμαστε κι εμείς μαζί.
    Περιμένουμε νέες συνταγές...
    Έλενα Κ.

    ReplyDelete
  7. Θέλω πρώτα να σου ευχηθώ να τα χιλιάσουν οι αναγνώστες σου!!!! Όταν επισκέφτηκα το σπιτάκι σου για πρώτη φορά είχες ανάρτηση που αναφερόταν στην αγορά της Αμερικής στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες παρόμοιες(έχω ένα κόλλημα με την Αμερική και ο τρόπος ζωής εκεί)και φυσικά οι τέλειες συνταγές σου.Να είσαι καλά φιλιά πολλά!!!!

    ReplyDelete
  8. Καλησπέρα! Χρόνια πολλά και να τους χιλιάσει!
    Ακόμη κι αν δεν υπήρχε δωράκι το σχόλιο θα το έκανα.
    Μου αρέσει ο τρόπος γραφής, οι συνταγές που είναι συνήθως διεθνείς, βατές και με ωραίες φωτογραφίες.
    Και βέβαια σαν γνήσιο μισοαμερικανάκι ότι παίρνω τη δόση μου!
    Φιλί

    ReplyDelete
  9. Χμ.. σε έμαθα από φίλη που μου έδειξε το ποστ σου για το πλήρες δείπνο πέντε πιάτων. Και κόλλησα! Περιμένω κάθε φορά να δω τι άλλο θα δοκιμάσεις. Μ αρέσει να σε διαβάζω και να παίρνω ιδέες -όχι ότι τις εφαρμόζω, αλλά εμπλουτίζω τις γνώσεις μου. Για την ώρα, τρώω το φαγητό της μαμάς μου, αλλά αν /όταν βρεθώ μακριά -ελπίζω να τα καταφέρω!- θα είσαι ο online Τσεμελεντές μου!

    :)

    ReplyDelete
  10. περα απο τις συνταγες, αναζητω την ματια ενος ελληνα στην νεα υορκη που λατρευω!
    αλλαζουμε για λιγο??? :)

    ειρηνη

    ReplyDelete
  11. Δε θυμάμαι πότε μπήκα και γιατί, πειράζει;-)
    Πάντως, παρόλο που έχω χαθεί τελευταία, μου αρέσει η ζωντάνια των αναρτήσεων, ο αέρας της Ν Υόρκης και τα νόστιμα φαγητά! Α και αυτό το "Γιορς" με ξετρελαίνει!

    ReplyDelete
  12. Να τους χιλιάσεις!!!
    Με τραβάνε οι ενδιαφέρουσες συνταγές σου και γι' αυτό επισκέπτομαι συχνά το μπλόγκ σου!!!Πάντα επιτυχίες σου εύχομαι!!!

    ReplyDelete
  13. Ανακάλυψα το blogoσπιτάκι πριν αρκετό καιρό και κόλλησα, γιατί μου αρέσει η γραφή σου και ο τρόπος που παρουσιάζεις τις νοστιμιές σου. Να είσαι καλά και να μας εντυπωσιάζεις πάντα με γευστικές απολαύσεις!!!
    Βαρβάρα

    ReplyDelete
  14. Geia sou Jennoula!

    Eimai megalh fan tou blog sou gia pollous logous
    > exairetikes suntages
    > exairetikes photos
    > mathainw ta nea sas!

    Polla filia,
    Maria

    ReplyDelete
  15. Λοιπόν Τζενάκι!
    Η αλήθεια είναι ότι σε διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό και έγινα φανατική σου αναγνώστρια από τότε που έφτιαξα και φάγαμε τις φωλιές ζαμπόν με τα ψητά αυγά στο φούρνο. Άρα σίγουρα το blog σου μου αρέσει πολύ για αυτό το λόγο!
    Πέραν τούτου όμως μ' αρέσει ο τρόπος γραφής σου, έχεις μια αμεσότητα που εμένα τουλάχιστον με ενθουσιάζει, αλλά και οι συνταγές σου, είναι ιδιαίτερες και εύκολες!
    Προτάσεις για βελτίωση δεν έχω, αλλά θα ήθελα να βλέπω πιο συχνά αναρτήσεις σου!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  16. ειμαι follower αρκετο καιρο, αυτο που μου αρεσει ειναι οτι δινεις συνταγες με φαντασια και πολυ προσεγμενες. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται κατι περισσοτερο το blog σου, αν κατι θα ειχα να σου προτεινω ειναι να βάζεις περισσότερες φωτογραφιες απο την προετοιμασια του φαγητου αν και ξερω οτι αυτο ειναι δυσκολο..και εγω δεν προλαβαινω παντα να το κανω!μοθ αρεσει που βαζεις φωτογραφιες αποεστιατορια που εχεις πάει και απο ταξιδια!

    ReplyDelete
  17. Τζενούλα μας,

    Να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου εύχομαι.

    Το "κουζινοημερολόγιό" σου εχει ωραιες συνταγές, φοβερές φωτογραφίες και μου αρέσει η ξενάγηση στα διάφορα μερη που κάνεις.

    Νασαι πάντα καλά.

    Φιλιά

    ReplyDelete
  18. Καλησπέρα Τζένη!
    Προσγειώθηκα τυχαία στο μπλογκ σου πάνω από 1 χρόνο πριν -μπήκε κατευθείαν στους σελιδοδείκτες και διάβαζα τα ποστ σου στα διαλείμματα της διπλωματικής μου (ανάμεσα στον προγραμματισμό, χάζευα και μια κρεμμυδόσουπα σαν να λέμε)! Οι αγαπημένες μου συνταγές είναι αυτές για brunch, έχω φτιάξει τα γεμιστά Bagel με τηγανητό αυγό, το croque madame και τις κουρού τυρόπιτες (με την ίδια ζύμη έφτιαξα και λουκανικόπιτες φοβερές)!
    Διαβάζω τα ποστ από εστιατόρια και αγορές της Νέας Υόρκης και μου τρέχουν τα σάλια παναγία μου! Μόνη βελτίωση που θα έλεγα, είναι αν μπορείς να ανεβάζεις λίγο πιο σύντομα τις συνταγές που μας έχεις προανακοινώσει (βάζεις π.χ. μια λάχταριστή φωτό από κάτι και λες ότι θα ακολουθήσει η συνταγή. Είναι λεπτομέρεια, το ξέρω, αλλά είμαστε ανυπόμονοι μερικοί μερικοί...

    Φιλικά
    Σοφία!

    ReplyDelete
  19. Και κάτι τελευταίο που ξέχασα να γράψω πάνω: Ο λόγος που παρακολουθώ το μπλογκ, είναι ότι σε αντίθεση με άλλα, δίνεις τις συνταγές με έναν διαφορετικό, πιο ελεύθερο τρόπο, χωρίς εμμονή με δοσολογίες. Προσωπικά το προτιμώ γιατί κ γω έτσι μαγειρεύω, με το μάτι.
    Αυτά. Bye!

    ReplyDelete
  20. πολλα συγχαρητηρια για το blog!εξαιρετικη δουλεια,ψαγμενες συνταγες,λαχταριστες φωτογραφιες!!
    Να τους χιλιασεις τους followers και παντα επιτυχιες.

    ReplyDelete
  21. Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου κι εύχομαι πάντα όμορφες και ψαχμένες αναρτήσεις.
    Δεν θυμάμαι πως σε βρήκα. Πάντως ηταν Σεπτέμβριος - Οκτώβριος του 2010..
    Εχεις ένα πολυ ιδιαίτερο μπλογκ τόσο στις αναρτήσεις, όσο και στη γραφή. Μου αρέσει γιατι μας μεταφέρεις σε μέρη και τόπους που δεν μπορούμε να πάμε, αλλά μας ταξιδεύεις μέσα από τον υπολογιστή.

    Αγαπημένες αναρτήσεις οι βόλτες σου στη Ν. Υόρκη (και όχι μόνο) και η παρουσίαση των εστιατορίων και η αξιολογησή τους από εσένα και την παρέα σου, οι φωτογραφίες σου αλλά και το γράψιμό σου.
    Αυτό το ''Ντιαρ Ντάιαρι'' και το ''Γιορς'' αγαπημένα.

    Νασαι καλά
    Φιλιά :)

    ReplyDelete
  22. Καλημέρα και από μένα.
    Παρακολουθώ το blog σου γιατί έχω μια μικρή τρέλα με τα μαγειρεματα τόσο για φαγητά όσο και για γλυκά!!!
    Μαρεσει να βρίσκω νέες συνταγές και να πειραματίζομαι με ότι νεο διαβάζω .
    Σου εύχομαι για αρχή να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και μετά βλέπουμε!!!!!
    Φιλάκια

    ReplyDelete
  23. Καλημέρα!
    Το blog σου μου αρέσει, διότι οι συνταγές σου είναι απλές, με πολύ καλές οδηγίες και κυρίως νόστιμες! Ό,τι έχω δοκιμάσει να φτιάξω ήταν πολύ πετυχημένο!
    Σου εύχομαι να έχεις πολλές εμπειρίες ακόμη (ειδικά από αξιολόγηση εστιατορίων) τις οποίες να μοιράζεσαι μαζί μας!

    Ματίνα

    ReplyDelete
  24. Καλημέρα από Ελλάδα!
    Λατρεύω το blog σου και έχει θέση στα favorites μου. Μου αρέσουν οι περιγραφές σου διότι φαίνονται τόσο εύκολες οι συνταγές σου-στα επόμενα σχέδια είναι τα τσουρέκια σου και τα τυροπιτάκια της γιαγιάς σου.Τρελαίνομαι και ζηλεύω πολύ όταν βλέπω φωτογραφίες από Αμερική (ειδικά εκείνες οι Χριστουγεννιάτικες) και από εστιατόρια. Βελτίωση? Περισσότερες συνταγές !!!!
    Φιλιά Γιώτα

    ReplyDelete
  25. Καλημέρα Jenny, κατ' αρχάς ελπίζω να είσαι καλά.
    Σύντομα σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό αναγνωστών εύχομαι και ξέρεις γιατί...
    Γιατί πέρα από τα όσα γράφεις για τα μαγειρικά σου επιτεύγματα, εμένα μου αρέσει να βλέπω μέσα απο την "ματιά" σου τον τόπο που τώρα ζεις, αλλά και όσους ταξιδεύεις. Είναι αυτό το κάτι, που πολλές φορές με κάνει να θέλω να πάρω αεροπλάνο εδώ και τώρα.
    Κάτι που μου συμβαίνει βέβαια και με τα άλλα φιλικά blogs που κατοικοεδρεύουν και δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό!
    Καλημέρες πολλέ καλή μου.

    ReplyDelete
  26. Καλημέρα ! Να τους χιλιασεις εύχομαι ! Εγώ είμαι από την Πάτρα ,σε έχω στα αγαπημένα μου στο κινητό και μπαίνω κάθε πρωί και σε διαβάζω ! Αυτό που μου αρέσει στο blog σου είναι πως έχει έναν άλλο αέρα, Αμερικής πως να το κάνουμε! Ταξιδεύω μαζί σου , έστω και νοερά ! Επίσης μου αρέσει πολύ που ταιριάζουν τ Γούστα μας γευστικά και που οι συνταγές σου είναι πάντα πετυχημένες ! Θα έδινα τα πάντα να ημουν στην Αμερική έστω κΙ για λίγο απλά να μπορούσα να περιπλανηθω στα μαγαζιά και να αγοραζω σύνεργα ζαχαροπλαστικής που εδώ δεν βρίσκω τπτ ... Φιλιά πολλά . Βασιλική Αγγελοπούλου

    ReplyDelete
  27. Ti na poume k emeis pou eimaste mesa sta perissotera post!! Egw de xreiazetai na krataw hmerologio!! Diavazw tis Tzenoulas :D kai an ksemeinoume apo suntages (to opoio sumvainei pistepste me polles fores!) i psaxnoume to blog i -akoma kalutera- ftiaxnoume kati apo auta pou didaxtikame tin teleutaia fora pou imastan mazi ;) filia polla!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...